BABAESKİ DEVLET HASTANESİNDE “SAĞLIKLI OLMAK İÇİN NELER YAPMALIYIZ” RESİM SERGİSİ AÇILDI

Dünya Sağlık Örgütü’nün kuruluşu olan 7 Nisan her yıl Dünya Sağlık Günü olarak kutlanmaktadır. Ayrıca, Birleşmiş Milletler Örgütü, 7-13 Nisan tarihleri arasını Sağlık Haftası olarak kabul etmiştir. Sağlıklı yaşama bilincine ulaşmak için hafta boyu çeşitli etkinlikler yapılmaktadır.

Bizde hastanemizde,

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü,

İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü,

Atatürk Ortaokulu

Plevne Ortaokulu

Babaeski Ortaokulu Ve

İmam Hatip Ortaokulu’nun katkılarıyla; hastanemize gelen hasta ve hasta yakınlarına görsel bir bilinçlendirme yaratma adına  ve  öğrencilerimizi sağlıklı olmak konusunda araştırma yapmaya teşvik etmek amacıyla;  resim sergisi organize ettik.

Sergide açılış konuşmaları yapıldıktan sonra öğrencilere katılım sertifikası ve Yaşamak için oksijene, oksijen için ağaçlara ihtiyacımız var diyerek fidanlar takdim edildi.

İlçe kaymakamı, ilçe milli eğitim müdürü , hastanemiz yönetim ekibi ve misafirlerimiz tek tek resimleri incelediler.

“Sağlığı olanın umudu, umudu olanın her şeyi var demektir.”

Uz.Dr.Ayhan TOSUNOĞLU

Başhekim Yard.