HASTANEYE GİDEREK KUYRUKTA BEKLEME DERDİNE SON!

Hastanemizde muayene olmak isteyen vatandaşlarımızın randevu alarak istedikleri hekime muayene olmaları mümkündür.

Sağlık bakanlığı tarafından kurulan MHRS sistemi, sağlık sisteminde işlemleri hızlandırmak ve vatandaşlara daha verimli hizmet sunmak amacıyla kurulmuş bir sistemdir. İki şekilde randevu alabilirsiniz.

1. ALO 182 arayarak  randevu alınabilir.

2. İnternete sitesi üzerinden www.mhrs.gov.tr adresinden randevu alınabilir

1-ALO 182 arayarak aşağıdaki sıralama ile randevu alınabilir.

Ø  Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından 182 numaralı Sağlık Bakanlığı Merkezi Hekim Randevu Sistemi aranır.

Ø  182 numaralı telefonu arayan vatandaş tarafından çağrıyı karşılayan asistana (canlı operatör) randevu talebinde bulunulan vatandaşın T.C. Kimlik Numarası verilir. Asistan vatandaş bilgilerini doğrular.

Ø  Vatandaş randevu talebinde bulunduğu hastane, poliklinik ve hekim bilgilerinden en azından hangi polikliniğe gideceğini asistana bildirdikten sonra, asistan uygun tarih ve saat dilimlerini vatandaşa iletir.

Ø   Vatandaş seçimini yaparak randevusunu alır.

Vatandaşlar, 182’nin yanı sıra Online Randevu Sistemi aracılığıyla da randevu alabilmektedir.

2– İnternete sitesi üzerinden aşağıdaki sıralama ile randevu alınabilir.

Ø  Vatandaşlar, randevu almak istedikleri Merkezi Hekim Randevu Sistemi kapsamında olan hastanelerinden, www.mhrs.gov.tr adresine girerek kayıt oluşturup randevu alabilmektedir.

Sizde hastanede saatlerce beklemeyin. Randevunuzu alın,  istediğiniz hekime muayene olun.